neWStart

Специалист подбор на персонал

СПЕЦИАЛИСТ ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме NeWStart бързо развиваща се агенция за подбор на персонал и търсим точно теб. Желанието ти да комуникираш ежедневно с хора е само един от твоите плюсове; Обожаваш да правиш видеа за Tik Tok, Instagram, Facebook; да сърфираш в социалните мрежи. Винаги се стремиш да намираш начини, за да изпълниш целите си.

Грабни възможността, която ти предоставяме.

Стани част от екипа на NeWStart. Дай нов старт в кариерното си развитие.

За нас работата не е задължение, а удоволствие.
При нас ще ти предоставим възможност да работиш изцяло home office, с цел да развиеш своите идеи, креативност и дигитални умения, които да се превърнат в реалност.

Ще комуникираш с клиенти и кандидати, ще мислиш стратегии за постигане на целите си и разбира се , най- приятната част, ще се бориш за бонуси и израстване.

Това, което очаквме от теб е да притежаваш усет към подбора на персонал, чувство за хумор, амбиция за развитие, желание за комуникация и много креативност.
Средно ниво на английски език в допълнение и някакъв друг език ще е предимство.
Добри умения за работа – дигитален маркетинг и социални мрежи.
Активен шофьор с личен автомобил.

Кандидатствайте като изпратите своята подробна автобиография!
Гарантираме пълна конфиденциалност на Вашата кандидатура. Предоставените данни са лични по смисъла на ЗЗЛД и подлежат на специален режим на защита.

НЮ СТАРТ ЕЙЧ АР СЪРВИСЕС ЕООД притежава лиценз от Агенцията по заетостта
№ 3462/21.12.2022г.

Публикувана:

10/11/2023

Локация:

гр. Пловдив

Изисквания:

Английски език
Home Office

Категория:

ТЪРСИТЕ РАБОТА, НО НЕ ОТКРИВАТЕ ПОДХОДЯЩА? НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Ако не намирате търсената от Вас позиция  в нашите обяви, може да попълните формата за контакт и да  ни изпратите  автобиография си . Напишете ни в  каква сфера  търсите работа и на каква позиция. Партнираме си с компании от различни сектори. В рамките до три работни дни ще върнем обратна връзка към Вас какво можем да Ви предложим.